Paardentraining en -verkoop

Hemmelhorst Sporthorses
Postbus 188, 7620 AD Borne-NL
5e Hemmelhorst 2, 7623 AS Borne-NL
Tel +31(0)74-2766612
No answer, dial: +31(0)6-51039959
Nederlands Spaans
Chinese Russian
Deutsch English
Local time: 8:25 PM

Paarden gezocht

Hemmelhorst Sporthorses heeft door de jaren heen een uitgebreid, wereldwijd netwerk van contacten opgebouwd. Paarden afkomstig van Stal Hemmelhorst zijn dan ook wereldwijd succesvol in de sport (voor een selectie hiervan klik HIER). Voor onze bestaande en nieuwe relaties zijn wij altijd op zoek naar paarden die voldoen aan de volgende eisen: 

- Springpaarden, vanaf 4 jaar en ouder, met zeer veel kwaliteit
- Springpaarden, geschikt voor amateurs, vanaf 6 t/m 10 jaar oud, zeer fijn te rijden, niveau(vanaf) 1.20m/1.30m

Naast de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren voor de paarden welke wij aanbieden aan onze relaties, is het van groot belang dat paarden welke wij aangeboden krijgen (klinisch en röntgenologisch) gezond zijn.
Mocht u een interessant paard in uw bezit denken te hebben welke past binnen één van de bovenstaande profielen, dan ontvangen wij graag een e-mail (info@hemmelhorst.com)  van u met de volgende informatie:
1.         -kopie- afstammings-/eigendomsbewijs
2.         stokmaat
3.         niveau
4.         video (mogelijk meerdere)
5
.         foto (mogelijk meerdere)
6.         contactinformatie (waaronder uw mobiele nummer)

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen zullen wij binnen zo kort mogelijke termijn contact met u opnemen waarbij eventueel om aanvullende informatie zal worden gevraagd.
Hiernaast garanderen wij u dat wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zullen omgaan met de door u aangeleverde informatie.

Alvast hartelijk dank voor het aanbieden van uw paard aan ons.

Hemmelhorst Sporthorses

 
 
 
Het is niet toegestaan om de op deze website weergegeven foto's en video's zonder schriftelijke toestemming voor publicatie te gebruiken. © Hemmelhorst Sporthorses.